Având o experienţă de peste 10 ani în domeniul producţiei publicitare (print digital indoor/outdoor, tipar digital şi offset, construcţii speciale, etc), Blue Ridge Art&Graphics a reuşit să se diferenţieze de concurenţă prin profesionalismul specialiştilor DTP, prin calitatea impecabilă a lucrărilor executate şi prin respectarea integrală a angajamentelor asumate.

Renumele câştigat pe piaţa producţiei publicitare din România a permis extinderea activităţii pe piaţa de print din Statele Unite ale Americii. Activitatea de export producţie publicitară în SUA a fost posibilă prin intermediul unei aplicaţii web de ofertare, plasare comenzi şi suport online. În prezent, baza de date de clienţi numără aproximativ 1350 de sign shop-uri de pe tot teritoriul Statelor Unite.
Existenţa unui sistem bine pus la punct de execuţie şi control de calitate ne-a dat posibilitatea de a oferi clienţilor americani un termen de execuţie şi livrare în orice punct de pe teritoriul SUA de maxim 5 zile calendaristice de la plasarea comenzilor.

Prin deschiderea primei Galerii de Artă Digitală din Europa în anul 2007 Blue Ridge Art&Graphics şi-a consolidat pe piaţă prestigiul de producător de printuri de foarte înaltă calitate. Galeria de Artă Digitală 115 din Str. Mihai Eminescu nr. 115 găzduieşte lucrările a peste 100 de artişti din 49 de ţări, lucrări printate de Blue Ridge Art&Graphics la o rezoluţie de muzeu (canvasuri din bumbac montate pe şasie de lemn printate cu cerneluri care asigură rezistenţa culorilor în timp până la 200 de ani).

În decursul anilor, printre clienţii care s-au convins de profesionalismul şi calitatea serviciilor oferite de către Blue Ridge Art&Graphics, se numără şi: Danone, OTP Bank, Banca Românească, BCR, L’Oreal, GSK, Heineken, JTI, Coty, Pedigree, Whiskas, Cosmote/ Telekom, Ursus, Timişoreana, Kinder, Bergenbier, Flanco, E-Mag, IKEA, Lavazza, WizzAir, Aeroportul Otopeni, Beraria H etc.


 spre Galeria de prezentare lucrari Blue Ridge Art&Graphics